Tak til…

Der lægges meget arbejde i en blog hvis den skal blive perfekt, og meget af det arbejde kan ikke lade sig gøre, uden en smule hjælp fra andre.

Så derfor…

Tak til alle som hjælper med at give denne blog liv. Der er kommet en del som dagligt besøger den, og som er med til at kommentere, diskutere og hjælpe hvis der er noget jeg er i tvivl om, eller hvis der er en fejl på siden.

Jeres interesse og jeres hjælp er uvurderlig.

***

Tak til Lileya fordi jeg må gøre brug af hendes smukke brushes. Hendes brushes har jeg brugt til blandt andet at lave de smukke roser som jeg bruger til anmeldelserne.

I kan finde hendes hjemmeside via. følgende link: Lileya.deviantart.com

I bør helt klart tjekke hendes side ud, for hun laver nogle utroligt smukke ting.

***

Tak til forlagene og forfatterne der er så søde at sende mig bøger til anmeldelse. Det er skønt at modtage lidt ekstra godt læsestof, og jeg lover at jeg skal gøre mit bedste for at skrive ærlige og gode anmeldelser af de bøger jeg modtager. =)

Desuden sender jeg tit mails til forfattere og forlag med spørgsmål om de bøger der udgives, og jeg vil sige tusind tak fordi alle altid er så søde til at svare (tålmodigt) på alle mine mange spørgsmål.

Min blog ville ikke være nået så langt som den er, uden jeres hjælp!

3 thoughts on “Tak til…

  1. Jeg vidste ikke lige, hvor jeg skulle skrive det så: Ser du videoer om bøger? For der findes en del danske bogblogs om bøger. Ser selv engelske/amerikanske “booktubers”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s