Kontakt

Kontakt mig…

Hvis I har ris eller ros, spørgsmål, kommentarer, ændringer m.m. er I velkomne til at skrive en kommentar herunder, eller sende mig en mail på:

boglabyrinten (AT) hotmail (DOT) com

Jeg beklager det besværlige i ovenstående, men det er for at undgå alt for meget spam.
Skulle nogen være i tvivl skal (AT) udskiftes med @ og (DOT) med et punktum.

 

Anmeldelsespolitik…

Selvom det at anmelde er en ren fritidsbeskæftigelse for mig, tager jeg meget gerne imod anmelder eksemplarer fra både forlag og forfattere, så længe bøgerne er inden for mit interessefelt. Jeg garanterer dog ikke nødvendigvis for positive anmeldelser, da det for mig er vigtigt at anmelde seriøst, og jeg skriver derfor også ærligt hvad jeg har syntes om bogen. Jeg vil selvfølgelig ikke skrive negativt om en bog bare for at gøre det, men snarre sørge for at fremhæve de positive sider af bogen, samt gøre mit bedste for at begrunde eventuel kritik der kunne være.

I kan altid sende mig en mail og høre nærmere, hvis I har en bog som I ønsker at jeg skal anmelde.

 

Copyright…

Desværre er jeg nød til at lyde som en sur mokke, og skrive denne liste af regler, så lad os få det overstået hurtigt…

1:
Alle anmeldelser og tekster på denne side er skrevet af mig og der er derfor copyright på dem.
Citaterne er alle selvfølgelig velkomne til at bruge, da de er fra bøgerne og derfor ikke tilhører mig men forfatteren.
Billeder taget i privaten er der ligeledes copyright på, mens billeder af covers er hentet fra hhv. saxo.com, goodreads eller forlagets hjemmeside – disse tilhører således ikke mig, men det er bedst, hvis de af andre, hentes fra samme sider som jeg fx. bruger – altså direkte fra kilden – dette er for at undgå eventuelle komplikationer.
Designet er et standard-design fra wordpress, og er derfor copyright wordpress, da det tilhører dem, og må derfor kun bruges af wordpress bloggere, eller andre steder hvor wordpress har gjort det tilgængeligt.

Enhver som bryder copyright reglerne, vil blive kontaktet af mig hvis muligt, og ellers vil jeg desværre se mig nødsaget til at henvende mig til personens udbyder, og få det kopierede stof fjernet, eller siden blokeret, indtil alt igen er i orden.

2:
Jeg tager forbehold for eventuelle fejl på siderne, da der hurtigt sker ændringer, og det ikke altid er nemt at følge med i alt hvad der foregår – plus, så siges det jo også at det er menneskeligt at fejle, og sidst jeg tjekkede, var jeg stadig menneske 😉
Skulle I støde på nogle fejl vil jeg selvfølgelig meget gerne høre fra jer, så jeg kan få rettet dem hurtigst muligt.

3:
Finder I noget på siderne som I mener tilhører jer (eller anden part i har kendskab til) vil jeg også meget gerne høre fra jer, så vi kan få afklaret sagen (forhåbentligt) til alles tilfredsstillelse.


Michelle
Boglabyrinten

8 thoughts on “Kontakt

 1. Hej
  jeg har lige læst bogen “Body Finder” og synes den er helt vildt god! men jeg kan ikke finde noget om en næsten bog i serien. så ville lige høre om du ved noget om hvor jeg kan finde den anden bog i serien på dansk? (:

  Mange hilser fra
  Mie

  1. Hej Mie,

   Godt at høre at du kunne lide den – jeg har den selv liggende her hjemme, men har ikke fået læst den endnu… Måske jeg snart skulle få taget mig sammen. Hehe.

   Toeren er ikke udkommet på dansk endnu – desværre. Hvornår den udkommer ved jeg desværre ikke. Jeg har prøvet at finde ud af det, men endnu står der ikke noget nogle steder. Beklager. Mit gæt er, at der går mellem et halvt til et helt år endnu.

 2. Hej jeg er blevet nysgerrig! Hvor/hvad er dine ynglings boghandlere? Har du en billig boghjemmeside du køber bøger på? Eller foretrækker du en speciel bogbutik , som ikke er den alm. bog og idé? Det kunne være spændende hvis du ville lave et indlæg om det ;-D Eller hvis du kender nogle kommende bogmesser 😀 Jeg skal bl.a. selv til Krimimessen i Horsens til marts 😀

  1. Hej Kathy,

   Det er faktisk noget som jeg har overvejet at skrive om, fordi der er så mange som skriver og spørger, så nu må jeg vist hellere få gjort noget ved det… Jeg kan lige hurtigt sige, at jeg handler hos amazon.co.uk og hos adlibris.dk… Amazon bruger jeg altid da jeg syntes de er billigst og har fri fragt ved køb for over 25 pund – ca 300 kroner (mange andre bruger vist CDON.com men dem har jeg faktisk aldrig prøvet), og adlibris handler jeg hos, hvis amazon ikke længere har den bog jeg gerne vil have – for det meste er det hardback udgaverne amazon hurtigt løber tør for, og så er adlibrig billigere end saxo i mange tilfælde… Oh well, det var en lang historie, men jeg skal nok få sat mig ned og skrive et indlæg om det her i starten af februar – så kan alle andre jo også kommentere hvor de køber deres bøger, og forhåbentligt give inspiration til hvor andre kan købe deres… =)
   Fed idé, og kanon at du skriver og spørger om jeg vil lave et indlæg om det!!! =D

 3. Hej Mie, jeg tænkte på om du læser bøgerne på originalt sprog, og hvis du gør, er det ik svært med ganske alm. Tilgang til engelsk.?
  Mvh
  Dorit

  1. Hej Dorit,
   Ja, jeg læser gerne bøgerne på engelsk, da jeg syntes der er et langt større udvalg af engelske bøger, indenfor de genrer jeg interesserer mig for, end der er danske. Og nej, det er ikke svært – jo, det kan være svært den første bog eller to, men man vænner sig hurtigt til sproget og den lidt anderledes måde at læse på, og man begynder at slappe mere af når man læser – altså nyder historien mere og ikke tænker så meget over, at det måske / måske ikke er svært at læse på engelsk. Min erfaring fra andre er desuden, at det er noget man skal i gang med (selvom det kan være stort og skræmmende), for mange finder hurtigt ud af, at det ikke er så svært igen, og så bliver man sku lidt stolt af sig selv. Desuden er det en fantastisk måde at øve sit engelsk og måske endda forbedre det… Men det er selvfølgelig bare sådan jeg har det, og grunden til, at jeg gør det – og ja, det er lidt sværere til start, men det bliver hurtigt nemmere.
   Jeg håber det var svar nok, ellers må du endelig spørge igen. =)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s