Cover release: Queen of Shadows af Sarah J. Maas

Okay okay, jeg ved godt at I fik et cover release-indlæg i går oss, men åhh for pokker hvor er jeg bare oppe og køre over dette cover!!! Det nye cover til den fjerde bog i Sarah J. Maas’ Throne of Glass serie, er nemlig netop blevet frigivet…

Queen of shadows UK

Queen of Shadows US

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg virkelig hadede disse covers første gang jeg så dem… Første bog blev udgivet med to meget forskellige covers, og jeg var 100% fortaler for “det andet” cover (jeg har vist det længere nede i dette indlæg), så jeg var utroligt skuffet, da det var denne stil de fortsatte med. Dog er jeg med tiden blevet mere og mere begejstret for disse covers, og nu kan jeg faktisk sige, at der er noget utroligt flot over dem.
(Det hvide cover er UK versionen mens det farvede/røde cover er US versionen – tror jeg nok, men ret mig endelig hvis jeg er kommer til at bytte om på dem)

Her er en smule om første bog i serien, til de af jer som endnu ikke har givet jer i kast med denne meget omtalte og ekstremt roste serie:

After serving out a year of hard labor in the salt mines of Endovier for her crimes, 18-year-old assassin Celaena Sardothien is dragged before the Crown Prince. Prince Dorian offers her her freedom on one condition: she must act as his champion in a competition to find a new royal assassin. Her opponents are men-thieves and assassins and warriors from across the empire, each sponsored by a member of the king’s council. If she beats her opponents in a series of eliminations, she’ll serve the kingdom for three years and then be granted her freedom.

Celaena finds her training sessions with the captain of the guard, Westfall, challenging and exhilarating. But she’s bored stiff by court life. Things get a little more interesting when the prince starts to show interest in her… but it’s the gruff Captain Westfall who seems to understand her best.

Then one of the other contestants turns up dead… quickly followed by another.

Can Celaena figure out who the killer is before she becomes a victim? As the young assassin investigates, her search leads her to discover a greater destiny than she could possibly have imagined.

Denne serie kommer i to smukke versioner – den ene hvid og den anden i farver, begge med samme motiv i midten, og jeg er simpelthen så splittet mellem de to serie-udgaver, for der er altså noget hamrende flot over dem begge, men eftersom jeg helst vil have mine bøger i Hardback versioner, må jeg nok købe de covers med farver, for det er den eneste version man kan få i Hardback også.

Throne of glass af Sarah j MaasJeg har faktisk allerede første bog i serien, men i det cover som de valgte ikke at fortsætte med (coveret er det der er vist her til højre, super smukt hvis I spørger mig, og jeg ville faktisk stadig ønske, at de var fortsat med denne version), men jeg vil altså hamrende gerne have, at serien passer sammen, så cover-snob som jeg er, må jeg sku nok bare bide i det sure æble, og købe første bog igen, med det cover jeg gerne vil resten af bøgerne i…
Sådan er det jo desværre, når man er så hysterisk som jeg med, at alle bøgerne skal passe sammen, men det ser bare så hamrende godt ud, når man har en matchende serie stående på hylden (bare lad være at fortæl min mand det – Hehe)!!!

Herunder kan I se de tre første covers i hver udgave – den ene UK og den anden US, og det er vist nok den hvide version der er UK og den farvede der er US… Desuden findes den hvide version så vidt jeg kan se kun i paperback, mens den med farverne findes i både paperback og hardback…

***

Throne of Glass UK af Sarah J MaasCrown of Midnight UK af Sarah J MaasHeir of fire UK af Sarah J Maas
Throne of Glass US af Sarah J MaasCrown of Midnight US af Sarah J MaasHeir of Fire US af Sarah J Maas

***

Den første bog elskede jeg, og det var nok kun fordi de ændrede coveret, at jeg ikke fik købt de næste i serien. Planen er dog, at jeg skal have købt dem alle sammen på et tidspunkt, for jeg vil jo super gerne finde ud af hvordan historien fortsætter… Etteren var i hvert fald helt i top, men mon ikke jeg liige bør genlæse den, inden jeg går i sving med resten af serien?
Hvad med jer derude, hvad syntes I om de nyeste covers? Og hvilken version kan I bedst lide – den hvide eller den med farverne?

2 thoughts on “Cover release: Queen of Shadows af Sarah J. Maas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s