Fokus på: Trudi Canavan Ny vinder trukket

Der er blevet lidt stille, men der dukkede som altid en hel masse op. Da jeg planlagde denne fokus på sammen med frk. Hyms, havde jeg ikke noget job, så jeg havde masser og masser af tid, men her den første i denne måned (samme dag som dette gik i gang), kom jeg endelig i job, og jeg har simpelthen været så blæst. Det er satme hårdt at starte op igen, men hold da op hvor er det også dejligt at være i gang, men det betyder nok lige, at der går lidt tid, inden jeg for alvor får styr på alt det der med job, mand, familie, hverdag og blog igen. But don’t worry, I slipper ikke helt for mig, mens jeg lige finder rutinen igen.

Jeg har dog en beklagelig nyhed (for nogle), som alligevel også er en ganske god nyhed (for andre).

Caroline Marie, som var vinder af Troldmandslavet, har desværre ikke ladet høre fra sig, og jeg sendte endda en ekstra mail og gav nogle dage mere, men stadig uden held. Det er første gang i bloggens historie, at en vinder ikke har kontaktet mig, men det betyder så, at det er på tide, at trække en ny vinder.

Og den nye vinder af Troldmandslavet er således
Cathrine aka Tiiner

Et kæmpe stort tillykke herfra! Jeg har sendt dig en mail, som du meget gerne må besvare med dit fulde navn og adresse.

Jeg er desuden i fuld sving med, at lægge sidste hånd på de to manglende anmeldelser, så de kommer forhåbentligt på bloggen her i løbet af ugen. Og indtil da, må I alle sammen have rigtig god læselyst!

3 thoughts on “Fokus på: Trudi Canavan Ny vinder trukket

    • Hej Cathrine,
      Ja, jeg har modtaget din mail, og undskyld mange gange, at jeg først svarer på din besked nu. Jeg har simpelthen ligget vandret, men jeg fik dog sendt din adresse til forlaget, så du skulle meget gerne have modtaget bogen på nuværende tidspunkt, eller have den en af de nærmeste dage. =)
      Rigtig god fornøjelse med den!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s