Fokus på: Trudi Canavan dag 3 – konkurrence

Traditionen tro, er der planlagt nogle konkurrencer i løbet af vores lille Fokus på-tour, og i dag præsenterer vi denne omgangs første konkurrence. Tellerup har været så søde, at sponsorere et eksemplar af bogen “Troldmandslavet” til en konkurrence (det er den danske version af “The magicians guild”, 1. bog i The Black Magician/De Sorte Troldmænd trilogien).

Troldmandslavet af Trudi CanavanOg hvad skal I gøre for, at vinde denne skønne skønne bog? Jo, I skal svare på følgende spørgsmål.

I serien kan man som troldmand vælge at blive uddannet som kriger, healer eller alkymist.
Krigerne går med røde kåber og specialiserer sig kamp og i at forsvare landet.
Healerne går i grønne kåber og specialiserer sig i at helbrede de syge.
Alkymisterne går i lillae kåber og eksperimenterer med alt mellem himmel og jord – meget fysik/kemi agtigt.

Hvis I skulle vælge én af disse specialer, hvilken ville det så være og hvorfor?

Jeg er faktisk ekstremt splittet, men jeg ville nok vælge healerne, fordi de hjælper folk, og så elsker jeg tanken om den grønne kåbe, som jo er min yndlingsfarve… De har også en masse med planter at gøre og lignende. Men men men, krigerne appellerer oss lidt, for de får virkelig lov at bruge deres magi for fuld hammer… såå, den er godt nok svær.

Og nu er det så jeres tur til at svare – I behøver ikke have læst bøgerne, for I skal jo bare sige, hvad der umiddelbart ville passe bedst til jer. Konkurrencen løber til og med dem 9. oktober og vinderen trækkes den 10. Som altid vil vinderen få direkte besked, og hvis jeg ikke har hørt fra vinderen inden lørdag den 12. oktober, vil der blive trukket en ny vinder.

Psst, Frk. Hyms har oss en konkurrence om ét eksemplar af denne bog, så kig forbi hendes side og øg jeres chance for at vinde.

Og så er der ikke meget andet at sige, end at jeg glæder mig til at læse alle jeres svar, og held og lykke til jer alle.

22 thoughts on “Fokus på: Trudi Canavan dag 3 – konkurrence

 1. Helt klart healer.. Jeg er ikke vildt god til kamp og tanken om krig, og shit. Fysik og kemi stinker jeg til! At hjælpe mennesker, passe de syge og helbrede de der kan helbredes er mest tiltalende og nok også det der kommer tættest på det fag jeg har valgt i det virkelige liv. Jeg er uddannet pædagogisk assistent, men jeg arbejder på et Senhjerneskadecenter og det handler meget om pleje og at sørge for deres tilstand ikke forværres. Den grønne kappe er passer btw. også fantastisk til mit naturligt røde hår, når ikke det er farvet! 😉

 2. Da jeg allerede forsker i forvejen og nogle gange godt kunne bruge lidt magi, til at få tingene til at lykkes, så ville jeg vælge Alkymisterne 😉

 3. Selvom jeg gerne ville bære rød kappe, så ville jeg være healer. Jeg drømte i mange år om at blive læge eller noget lignende, så den ville jo være det optimale for mig..

 4. Det må være Alkymist. Jeg har altid interesseret mig mest for det naturvidenskabelige og selvom Healer også kunne være et bud, så er jeg ikke god til sygdomme og blod. Jeg kunne ikke engang finde ud af at stikke mig selv i fingeren dengang vi i biologi skulle teste vores blodtyper. Nej alkymisten passer nok bedre på mig.

 5. Sikke en spændende konkurrence. Jeg har længe godt kunne tænke mig at læse denne serie, men er endnu ikke nået til det 🙂 (vidste faktisk ikke at denne serie var oversat).

  Jeg tror jeg ville vælge at være healer. Af samme grund som du selv skriver, det er jo altid dejligt at hjælpe andre, men også fordi jeghar en interesse indenfor menneskekroppen og hvordan den fungerer under sygdom og i ‘rask tilstand’. Så healer-typen ville nok ligge tættest op af mit liv i virkeligheden 🙂

 6. Åhhhh jeg gad godt vinde denne! Har kun læst magikerens lærling, men jeg ELSKEDE den!!!!! 😀

  Hvis jeg kun skulle vælge en, må det være healer. Ligesom dig er grøn min yndlingsfarve. Elsker grøn. Og har altid været fascineret af magiske healere, synes det er total seje!
  Men det ville heller ikke være dumt at være en kriger! Men healer kommer først 😛

 7. Godt valg! De her bøger er fantastisk og universet er så godt! Jeg vil også selv vælge de grønne kåber! Det at kunne helbrede syge mennesker er bare skønt. Jeg elsker ideen, om at man kan hjælpe mennesker så let. Man kunne gøre livet så meget lettere for mange mennesker, ikke kun de syge, men også de pårørende. Det ville bare fantastisk! 🙂 Og så er jeg bare helt vild med Tessia i Magikerens lærling! 😉

 8. Jeg ville vælge Healer. Da jeg er uddannet sosu hjælper , ligger det naturligt for mig hjælpe dem der er svage både dyr og mennersker. Og med magi kan man jo komme rigtig lagt.

 9. Det er svært, der er ting der trækker ved alle 3, men alkymist ville nok blive det jeg valgte ud fra de ting jeg har læst her – men måske det ville ændre sig fter at læse bøgerne 🙂

 10. Jeg ville til at starte med sige Healer. Jeg elsker idéen om at kunne hjælpe andre, og gøre dem raske igen. Men jeg ved ikke om jeg kunne klare det med alt det blod.

  Så jeg vil sige Alkymisterne. Jeg kan godt lide tanken om at de laver alt muligt forskelligt. Også kan jeg også rigtig godt lide farven lilla 😛

 11. Selvom jeg elsker lilla, ville jeg nok vælge healer. For jeg stinker bare til fysik/kemi 😀
  Derudover ville jeg elske at være med at redde mennesker og dyrs liv.

 12. Det kunne da være lækkert! Jeg ville vælge at blive healer, fordi de umiddelbart nok er mest beskyttede i en verden med f.eks. Krig. Og så virker de bare meget sejere.

 13. Jeg ville nok helst være kriger. Synes det lyder spændende, og at kunne forsvare landet, hvis der var brug for det, lyder da heller ikke helt dårligt. 😉 Desuden er en rød kåbe også lidt fristende, hæhæ.
  Jeg har hørt lidt om bogen, og vil rigtig gerne læse den! Men held og lykke til jer andre også. ❤

 14. Hvis jeg skulle vælge en af disse tre ting, ville jeg vælge at være en kriger. Når man tænker på en kriger, tænker man på stort mod og en masse styrke. 🙂

 15. Jeg ville helt klart gerne være Alkymist. Det ville være spændende og udfordrende! …men healer kommer KLART på andenpladsen! 😀

 16. Jeg ville nok vælge alkymist, da jeg tror, at det er det, som passer bedst til mit temperement, selv om fysik og kemi ikke er min stærke side, jeg vil alligevel vælge det, da kriger eller healer slet ikke er mig. Held og Lykke til jer andre i konkurrencen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s