Fokus på: Cassandra Clare dag 6

Cassandra Clare banner

Tænk engang, at der allerede er gået seks dage – alle konkurrencerne er i fuld sving, og det er så fantastisk, at læse alle jeres svar. Det er skønt at høre, hvilket væsen fra Cassandra Clares univers I helst ville være, hvis I kunne bestemme, og personligt syntes jeg også, at spørgsmålet omkring hvilke forfattere I ville anbefale en “Fokus på”-tour omkring, er rigtigt spændende at følge med i (doh, ellers ville jeg jo nok ikke have stillet spørgsmålet, griner), og hold da op hvor er der mange gode bud!!!

I dag skulle bogen “City of Ashes” anmeldes, og anmeldelsen kan I finde under dette indlæg. Jeg beklager, at den først er kommet så sent på bloggen, men jeg lagde dagen ud med at skulle til teoriprøve – som jeg bestod med kun 2 fejl!!! – og derefter skulle manden og jeg ud og fejre, og forkæle hinanden lidt med bryllupsgaver, da vi har bryllupsdag på søndag – tænk engang, at det allerede er et år siden, at vi blev gift… Det er jo helt vildt…

Jeg håber, at I alle har haft en fantastisk fredag og nu kan se frem til en weekend, fyldt med spændende læseoplevelser! Jeg ved i hvert fald, at jeg skal begrave næsen i en bog her i weekenden, for jeg er i fuld sving med den fantastiske “Clockwork Prince”, som jeg lige straks er klar med en anmeldelse af.
Rigtig god læselyst…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s