Helle Ryding Blog Tour – dag 6

Blog Tour side-banner1Til dagen i dag har Helle Ryding skrevet endnu en fantastisk never-seen-before tekst, som denne gang er til Serpina. Teksten hedder Sølvklokken, og jeg siger jer, den er god! Lige lidt ekstra guf til dem som allerede kender til universet, og en lille smagsprøve til dem som endnu ikke har kastet sig med på Serpinas hæsblæsende rejse. Det er et fantastisk indblik i det der skete før handlingen i Serpina, og jeg kunne ikke lade være at sidde og smile i slutningen – denne lille godbid må I endelig ikke gå glip af!
Det er ellers meningen, at den skal lægges op på bloggen, men da den fylder hele otte sider, kan I istedet klikke på dette link og læse den.

Det er dog ikke det eneste spændende der sker i dag, for over hos Bøger på tværs, kan I læse et interview med Serpina.

Det er faktisk en rigtig sjov måde at lave interview på, for vi kom på en række spørgsmål som vi gerne ville stille til Serpina, og så gjorde Helle Ryding sit bedste for, at svare på Serpinas vegne – og det er lavet så det næsten minder om en lille historie.

Og så vil jeg her til sidst endnu engang minde jer om, at I kan skrive til Helle Ryding og komme med spørgsmål og ris eller ros, ved at klikke på banneret herunder.

Spørg Helle banner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s