Helle Ryding Blog Tour – dag 1

Helle Ryding billedeSå går det i gang folkens, og hold da op hvor har jeg glædet mig!

Til de af jer, som lige nu sidder og ikke aner hvad pokker det er jeg ævler om, kan jeg kort forklare, at vi er fem blogs som har begivet os ud i det der kaldes en blog tour – altså en periode hvor vi giver den gas med at udgive indlæg og anmeldelser, af/om en bestemt forfatter og dennes forfatterskab. Og vi lægger ud med den skønne danske forfatter Helle Ryding, som sammen med forlaget Nyt Nordisk Forlag, har været utroligt hjælpsomme og åbne over for hele dette projekt. Så de næste 10 dage vil vi have fokus på Helle Rydings to fantastiske serier “Morganas Kilder” og “Klintespind”, holde konkurrencer og udgive indlæg af enhver art, så følg endelig med.

Dagens opgave er, at anmelde “Den sorte ravns forbandelse”, som er første bog i Helle Rydings serie “Morganas kilder. Herunder er der en liste som linker til de andre deltagende bloggeres anmeldelser (linket vil blive sat på, når bloggeren har udgivet anmeldelsen). Jeg vil også selv udgive en anmeldelse af denne bog, så kig endelig med lidt senere. =)

Og som en lille tillægsting kan jeg sige, at forfatteren Helle Ryding har valgt at give alle jer derude mulighed for at komme i kontakt med hende, og hun vil besvare spørgsmål, kommentere med og meget mere. Har i et spørgsmål til Helle Ryding, eller ønsker i at skrive til hende af en anden årsag, kan dette gøres i “Spørgehjørnet” (klik på den grønne knap til højre i menuen, for at komme dertil). I skal blot skrive en kommentar i kommentarfeltet og så vil Helle Ryding svare jer, så hurtigt hun kan.

Vi håber alle sammen, at I har tid og lyst til, at følge med de næste par dage.
God læselyst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s