Nye bøger på hylden #48

Alle de bøger jeg har fået her på det sidste, er blevet delt op i flere indlæg, og her er andet indlæg ug af fem, om disse bøger.

# Darkness Falls af Cate Tiernan
# The Final Empire af Brandon Sanderson

Darkness Fall er endnu en Cate Tiernan bog, og faktisk anden bog i en serie – jeg har etteren stående, men har endnu ikke fået læst den. Den eneste af hendes bøger som jeg har fået læst er Balefire serien bog 1 “A Chalice of wind”, hvilket faktisk er lidt skidt når man tænker på, at jeg har de tre andre Balefire bøger stående, de to Immortal Beloved bøger (ovenstående er anden bog i denne serie) samt de seks første i hendes sweep serie, og de tre næste i sweep serien på vej hjem. Jeg kan da i hvert fald ikke komme og sige, at jeg ikke har muligheden for at få læst nogle bøger af denne forfatter – jeg skal bare lige have fundet tiden. =)

The final empire vandt jeg i en konkurrence hos Bookaholic, og hold da op hvor blev jeg glad, for jeg er normalt ikke typen, der vinder i konkurrencer. Det er en bog jeg ofte har kigget på, men som jeg endnu ikke har fået købt, så at den første i denne serie sniger sig (kvit og frit) ind i min postkasse, er bare lækkert. Endnu en bog, som jeg bare glæder mig helt vildt til, at få tid til og læse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s