Cover release: Boundless af Cynthia Hand

Første bog i denne serie lød super spændende (og var også super spændende, vil jeg lige skynde mig at sige), men da jeg første gang så et billede af coveret på nettet, blev jeg vildt skuffet. Det så virkelig kedeligt ud. Jeg bestilte bogen, og modtog med posten, den smukkeste bog man kunne forestille sig. Der er kæmpe kæmpe kæmpe forskel på billedet af bogen, og så den virkelige bog. Det samme var tilfældet med anden bog i serien, og nok også med tredje bog, hvis traditionen skal holdes.

Anyhow, et billede af coveret til tredje bog er netop blevet frigivet, og det er, hvis jeg selv skal sige det, det flotteste hidtil – jeg er vild med de lyserøde / rosa farver. Prøv og ta et kig:

Jeg kan slet ikke fortælle jer, hvor meget jeg glæder mig til at se dette cover i virkeligheden, for som sagt plejer de at være gudeskønne. Men indtil udgivelsen, må vi væbne os med tålmodighed, og til de som endnu ikke har læst denne serie, er her en lille smule om første bog:

Clara has known she is part-angel since she turned fourteen two years ago. But only now, through fragmented visions of a terrifying bush fire, is her Purpose – the crucial rite of passage for every part-angel – becoming clear to her. When Clara meets Christian, the boy in her visions, he is everything she could wish for – so why does she also have feelings for her enigmatic classmate, Tucker? Clara discovers that her Purpose is only a small part of a titanic struggle between angels and their destructive counterparts, the Black Wings. And when the fire of her vision erupts and both Christian and Tucker are in danger, who will she choose to save?

Lyder den ikke bare fantastisk? De to første bøger i denne serie er udgivet, og jeg kan kun varmt anbefale den, for hold da op en skøn historie. Tredje bog er så vidt jeg kan se, planlagt til udgivelse i januar 2013.

One thought on “Cover release: Boundless af Cynthia Hand

  1. Jeg glæder mig til at læse serien, når den udkommer på dansk 😀

    Men jeg har desværre aldrig været særlig glad for de engelske covers. Synes de er en smule kedelige … Men jeg har kun set dem på nettet, så ved ikke hvordan de ser ud i virkeligheden 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s