Cover release: Morganville vampires på dansk

Denne serie er en af dem, som netop er ved, at blive oversat fra engelsk til dansk – hvilket jeg bare elsker!!! Det er en kanon god serie, som jeg varmt kan anbefale alle og enhver at læse, og at de nu kommer på dansk, er bare med til at øge min begejstring for denne serie. Første bog er allerede blevet udgivet, og anden bog er planlagt til udgivelse i Oktober måned i år, mens tredje bog er planlagt til udgivelse i starten af 2012.

Første bog var ganske flot, og jeg kan ret godt lide de mørke blå farver, som coveret holdes i. Andet og tredje cover er også ret flotte og heldigvis er de holdt i de samme smukke farver, så de passer perfekt til det første cover. Dog syntes jeg, at de virker en smule barnlige at se på, i forhold til fx. de engelske / amerikanske covers, der gives udtryk for en kærlighed, som rigtigt nok er der, men som ikke er voldsomt overskyggende osv. Men men men, stadig ganske pæne covers, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig lidt, til at se coversne til de næste mange bøger, i denne ellers ret lange serie.

Tredje cover får I så her – også dette ser ret godt ud – dog er det, det af de tre covers, som jeg syntes mindst om, indtil videre. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er ligesom lidt for ensomt, giver ikke rigtigt noget indtryk af de farer der lurer – for for enden af gyden findes ikke lys og sikkerhed (som jeg syntes dette cover udtrykker), men en ren og primitiv ondskab, som vores hovedperson måske ikke formår at slippe levende fra. Uhh, spændende… =D

Endnu engang vil jeg lige understrege, hvor god denne serie er, og hvor kraftigt jeg vil anbefale alle vampyrfans at læse den – selv måtte jeg straks købe de næste syv bøger (på engelsk), da jeg blev færdig med den første, for guderne forbyde, at jeg skulle løbe tør for bøger i denne vidunderlige serie. Hehe.

Til de af jer, som er blevet en smule nysgerrige, er her et resume fra første bog:

Claire er enspænder og eliteelev. Seksten år gammel har hun afsluttet high school med et gennemsnit der giver direkte adgang til de store og berømte universiteter, dem der betragter en pige med hendes evner som en gevinst selv om hun er flere år yngre end sine medstuderende. Men Claires forældre har kun kastet et flygtigt blik på de fristende tilbud fra de store universiteter. Deres sekstenårige datter skal ikke sendes flere tusinde kilometer hjemmefra. De vil have hende nærmere på hjemmet i de første studieår. Derfor har de valgt at indskrive hende på det afsondrede Texas Pairie University, uden at ane hvilke overraskelser der venter deres højtelskede datter. Det ligger helt ude hvor kragerne tror at de allerede er vendt om. Indkvarteringsforholdene er den rene rædsel. Undervisningen er elendig. Mobningen har karakter af mordforsøg, især når man lægger sig ud med den altdominerende Monica og hendes slæng. Og både universitetet og dets naboby, Morganville, regeres af skabninger hvis eksistens Claire aldrig har troet på.

Teksten er hentet fra saxo.com.

Jeg håber der er nogle af jer derude, som kunne have interesse i, at give denne serie et forsøg – og jeg håber, at I vil finde den lige så fantastisk som jeg syntes.

God læselyst alle sammen!

3 thoughts on “Cover release: Morganville vampires på dansk

  1. Jeg er selv en stor fan af denne serie .. Men har lagt mærke til at de engelske bøger for længst er udkommet, hvilket gør mig lidt nervøs .. Oversætter de de sidste 11 bøger i serien? hvis du altså ved det, jeg kan ikke finde det nogen steder!! 😦

  2. Der er til og med 5 bøger som er blevet oversat men jeg vil gerne vide om i ved noget omkring de sidste 10 bøger?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s