Update: Cassandra Clare

Wee, så er der skønne nyheder til alle som er vild med Cassandra Clares Immortal Instruments serie… Cassandra Clare har nemlig netop afsløret, at hun arbejder på endnu en serie i samme univers – hvor nice er det ikke lige?

Om det bliver en trilogi eller ej, har jeg ikke kunnet finde noget om, men mon ikke vi minimum kan forvente tre bøger i denne serie – det er i hvert fald det minimum hun indtil videre har holdt sig til. Håber virkelig! Der er desværre ikke vildt mange informationer om denne serie endnu.

Her er lidt af hvad hun indtil videre har skrevet om serien:

Do you plan on writing anymore books on Shadowhunters other than TMI & ID series?” I have a plan for another Shadowhunter trilogy (contemporary, but not about the characters from TMI). Working title: The Dark Artifices. It takes place five years after the end of TMI and deals with the Shadowhunters of the Los Angeles Institute.”

Jeg er simpelthen så glad for denne nyhed, for hun er en vidunderlig forfatter og jeg er vild med dette univers – jeg skal ærligt sige, at jeg sikkert græder snot den dag hun siger, at hun er slut med universet, og at der derfor ikke kommer flere bøger, men den dag ser heldigvis ud til at ligge mange år ude i fremtiden. Yay for det!

One thought on “Update: Cassandra Clare

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s