Konkurrence: Viridians Blod

*klik på “skriv en kommentar”, og skriv jeres svar i kommentarfeltet*

19 thoughts on “Konkurrence: Viridians Blod

 1. Wuhu! En konkurrence – og så med en bog jeg glæder mig super meget til at læse. Dejligt. 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig en kat som vildven. Først og fremmest fordi katte er mit absolutte yndlingsdyr. En vildven er jo det modsatte af en selv, og kan hjælpe med at forbedre ens svage sider. En kat er meget selvstændig. Det kunne jeg godt lære noget af engang ind imellem – specielt når der skal prøves nye og udfordrende ting.

 2. Nu kender jeg faktisk ikke noget til bøgerne, men et dyr som vildven lyder spændede, og mit dyr måtte være en snetiger. Det lyder som et barskt dyr, hvilket det helt klart også er, men jeg har altid været facineret af dem, fordi de er så smukke og et stort rovdyr.

 3. Jeg ville helt sikkert have en kat da katte er rolige – lidt ligesom mig – og meget selvsikre – et godt modstykke til mig. De bestemmer og dem selv og har ikke brug for at man er der hele tiden – de kan godt finde ud af at lave noget selv og er meget selvstændige, men de kan også godt lide at ligge ved én om aftenen og nusse og putte – fuldstændig ligesom mig selv. og så er de jo fantastisk bløde og flotte og spinder så dejligt! 😀

 4. Uh, dejligt med en konkurrence. 😀

  Jeg tror min vildven vil være en ulv. De lever i kolde områder, hvilket passer skønt til mig, da jeg elsker sådanne steder. De er flokdyr og kan bide fra sig, hvilket er to ting, jeg har underskud af. Med sådan en ven, kan jeg lære at sige fra, kæmpe for min sag og samtidig komme bedre ud af det med andre og ikke være så genert. Den kan klare sig selv, og så er den bare skøn at se på.
  (Det skal lige siges, at trods jeg kan lide ulve, bryder jeg mig ikke om varulve.)

  Må man lige spørge, som du selv sponserer bøgerne eller har forlaget gjort det? 🙂

 5. Min vildven, ville helt sikkert være en gepard, da jeg syntes de er vildt flotte. En Gepard ville være god som hjælper, og den ville uden problemer kunne klare sig selv.
  Mit yndlings dyr har altid vært Geparden, så den passer perfekt til mig.

 6. Det er svært at sige, hvad jeg tror min vildven ville være – for jeg kommer nok (ubevidst) til at blande det sammen med, hvad jeg ville ønske, det var for et dyr.
  Ikke desto mindre både tror og håber jeg, at min vildven ville være en løve. Jeg har altid godt kunnet lide løver, og jeg har altid ønsket at være mere som en løve. Majestætisk, elegant på sin egen måde, stædig og stolt.
  Jeg ville ønske, at jeg havde mere selvtillid, og jeg synes, at løven repræsenterer noget af den selvsikkerhed og stolthed, som jeg altid har stræbt meget efter – og til en vis grænse har opnået, selvom jeg godt nok aldrig vil vove at sige, at jeg har nok af det.
  Jeg har altid været meget usikker og klodset, men jeg synes på en eller anden måde også, at løven kommer lidt frem i mig, når jeg viser mig fra min mere oprørske og rebelske side. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg også forbinder lige netop dette med løven, men det gør jeg.
  Af en eller anden grund tænker jeg også tit på mig selv som et rovdyr – sjovt nok er jeg også løve i stjernetegn, hvilket jeg altid har været meget stolt af.
  Så ja, jeg når jeg ser min vildven for mig, har den form af en løve – om det udelukkende er et ønske, ved jeg ikke. Jeg håber vel, at det også virker realistisk, hvilket jeg altid har held til at bilde mig selv ind, at det gør.

 7. Ups… jeg troede, at vi skulle skrive, hvilket dyr, vi TROEDE ville være vores vildven – og ikke hvilket dyr, vi gerne ville have som vildven. Typisk mig ikke at læse opgaver ordentligt igennem. Sorry. Mit bidrag til konkurrencen virker nok lidt… malplaceret nu :O

  • Hehe, nej nej, bare rolig, det er præcis som det skal være. =D

   Der er mange andre, som også har baseret deres kommentarer på hvilke dyr der komplimenterer dem – ligesom dig! Så ingen malplaceringer der. Jeg syntes det er en fed udvikling det har taget, for på denne måde lærer man også lidt om de folk der besøger ens blog. =)

 8. Årh, okay, nice ;D (Hvis det bliver forvirrende med alle mine kommentarer, så må du gerne slette dem, når du har læst dem).

  BTW… Jeg har før været inde på blogs, hvor der har været lignede konkurrencer, og jeg spekulerede på… hvis man nu gik hen og vandt – hvem betaler så forsendelsen? :O

  • Det med forsendelsen er noget jeg finder ud af med forlaget – jeg har endnu ikke fundet ud af om de sender dem til mig, så jeg kan sende bøgerne videre, eller om de hellere vil sende direkte til vinderne selv (det kommer nok an på hvad der bedst kan betale sig for dem).

   Uanset hvad, er det selvfølgelig ikke vinderne som skal betale (så ville det jo ikke være lige så sjovt at vinde – hehe) 😉

   Bare rolig, jeg elsker kommentarer – jeg bliver altid så glad når jeg logger på, og ser at folk har skrevet til mig. (jeg tjekker min computer flere gange om dagen, for tænk hvis der no var nogle som havde skrevet. Laughs.) 😀

 9. Jeg vil gerne have en svane som vildven. Ja, jeg ved godt at en svane ikke er så vild, -jeg synes dog at svanen er utrolig smuk og har nogle fantastiske hvide vinger også kan de også være helt rolige!- jeg vil vælge svanen som min vildven fordi at den altid kan flyve op i luften og se om hvornår der er fare på fære.. jeg har selvfølgelig et sværd med mig hvis det sker. 🙂

 10. Nårh, okay, det lyder godt 😀 Det spørgsmål har nemlig afholdt mig fra at deltage i andre konkurrencer før, så det glæder mig, at det ikke er noget, man ville være nødt til at betale, hvis man gik hen og vandt…

  Haha! Det kender jeg godt fra mig selv, nu da flere folk er begyndt at lægge kommentarer inde hos mig ^^

 11. Vi Er Helt Vilde Med Serien. Og glæder os til næste bind.
  Min Vildven Skulle Helt Sikkert Være Tårnfalken (Annika)
  Og Min Skulle Helt Klart Være Katten (Ardi)

  • Hej Annika og Ardi…

   Det er begge skønne vildvenner. Selv ville jeg nok også vælge et kattedyr, bare en af de større, nok en tiger eller lignende. Hehe.

   Har I prøvet at gå ind på http://www.vildheks.dk og tage testen, for at se hvilken vildven den siger passer til jer??? Jeg fik selv uglen. Hehe. Det passer vel ret godt til en bognørd, med den kloge stille ugle…

 12. Hej

  Jeg ville have en tiger som vildven, pågrund af tigerens evner til at overleve og fordi jeg elsker tigere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s