2010 Goodreads Choice Awards

Jeg vil lige gøre opmærksom på, for dem som måske endnu ikke har set det, at goodreads er i gang med at kåre årets bøger. Her er der tale om flotteste cover, bedste bog i 2010, bedste kvindelige hovedperson og meget meget mere. Der er nogle fantastiske titler iblandt, så stem stem stem! =D
Indtil videre har over 51.000 medlemmer stemt.

Hvis I ikke har en Goodreads konto, kan jeg kun anbefale at I tager et kig på det. Der er en fantastisk blanding af læseheste fra hele verden der inde, og sammen kan vi give hinanden inspiration, se updates fra forfattere og dele vores mening om de bøger vi læser. Det er super hyggeligt.

Hvis I stadig mangler at stemme kan I gøre det på goodreads hjemmeside som findes her:
http://www.goodreads.com/

I skal blot logge jer på jeres konto, klikke på det orange ikon magen til det som er i dette indlæg, og wupti, voting time! =)

One thought on “2010 Goodreads Choice Awards

  1. Det kan vel ikke undgås, når man skriver tykke bøger. Men den er hvert fald skrevet på to buy-listen. Jeg ville dog ønske, man kunne få dem i normale paperbacks og ikke pocketbøger. :/

    Det skal jeg nok huske på. Men det er da alligevel lang tid at skrive en bog i. Fem år, og jeg syntes J.K. Rowling tog lang tid om det! Sådan er det vel, når man skriver på en stor serie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s