Revelations af Melissa de la Cruz

Titel: Revelations
Forfatter: Melissa de la Cruz
Serie: Blue Bloods #3
Genre: Paranormal Romance
Udgivelse: 2008
Læst på: engelsk
Sider: 264
Forlag: Hyperion
ISBN13: 9781423102281

***

Schuyler Van Alens liv har taget en ret negativ drejning, for selvom hendes bedstefar Lawrence er vendt hjem fra sit eksil i Italien for at hjælpe med Silver Blood truslen, er det lykkedes Charles Force via rettens vej, at få myndigheden over hende og hun har derfor måtte flytte ind hos Force familien – noget der bestemt ikke huer Schuyler. Mimi Force bruger tiden på at forpeste hendes liv og gøre det så miserabelt som muligt, mens Jack Force, Schuylers store kærlighed, ikke engang vil kigge i hendes retning.

Og for at det ikke skal være nok, har Charles Force forbudt hende enhver form for kontakt med hendes bedstefar, og hendes bedste ven Oliver – og så længe hun lever under hans tag, må hun følge hans regler, til punkt og prikke.

”No matter how out of place Schuyler felt at school, it was no comparison to the arctic freeze she weathered on a daily basis at the Forces´ grand town house across from the Metropolitan Museum. At Duchesne she didn´t have to overhear Mimi grumbling about her every second of the day.”
Citat fra Revelations side 4

I hemmelighed modes Schuyler dog alligevel med Oliver, og gennem ham holder hun også kontakten til Lawrence. Silver Blood truslen er langt fra over, og de må gøre hvad de kan for at være forberedte. Da der opstår konflikter i Rio de Janeiro, tager hendes bedstefar og en lille gruppe venators derned. Alt lader til at være i orden, men da Schuyler pludselig mister kontakten til Lawrence, frygter hun det værste. Silver Bloods gruppen pønser på noget, men hvad ved hun ikke, hvad hun dog ved er, at hun må gøre hvad som helst der skal til for at hjælpe Lawrence, selv hvis det betyder at bryde alle regler og rejse derned for at hjælpe ham.

”What are you thinking?” Bliss asked. She noticed there was a purposeful look in Schuyler´s eye. At least the girl had finally stopped crying about those boys. This was the Schuyler she knew and admired.
“I´m going down there. If Lawrence is really in danger, I have to help him. I couldn´t live with myself otherwise.”
Citat fra Revelations side 193

***

Krigen mellem Blue Bloods gruppen og de dødsens farlige Silver Bloods, er værre end nogensinde. Historien holder et heftigt tempo, og er fyldt med spændende drejninger og overraskende afsløringer. Præcis som i de to første bøger, bliver mange af mysterierne fra sidste bog løst i denne, mens der hele tiden kommer flere nye til. Det er ikke nemt at forudse handlingen i denne bog heller, siden der hele tiden dukker noget nyt op som man ikke lige havde forudset, og dette er med til at holde spændingen hele bogen igennem.

Forfatterens måde at skabe en klassisk vampyr historie på, kombineret med bibelsk lignende kampe mellem engle og dæmoner, sat i et moderne samfund med alle dets fordele og ulemper, er helt utroligt fascinerende. Det er en blanding der meget nemt kan blive for voldsom, men Melissa de la Cruz formår at balancere det hele så perfekt, at man ikke kan lade være at beundre det.

Personerne udvikler sig mere og mere i denne bog, og man begynder for alvor at få et indblik i hvem de er og hvorfor de gør som de gør, så anmeldere der måske før har sagt at personerne er alt for overfladiske, kunne muligvis gå hen og få sig en positiv overraskelse.

Og for dem der som mig er til gode gammeldags kærlighedskonflikter, er der virkelig noget at komme efter her. Kærligheden blomstrer for alvor i denne bog, og uanset hvilken vej vores unge hovedperson vender sig, er det en forbudt kærlighed der møder hende. Hun står ved en skillevej mellem to fyre; den smukke Jack Force som hendes hjerte banker vildt for, men som har været bundet til en anden siden tidernes morgen, og den søde og charmerende Oliver, der er hendes bedste ven, hendes menneskelige ledsager, og som ville gøre hvad som helst for hende. Den ene tilhører en anden, og den anden er menneske, og begge er de forbudt område for hende, men kan hun virkelig holde sig væk, og hvis ikke, hvem skal hun så vælge?

5 thoughts on “Revelations af Melissa de la Cruz

 1. Okay. 🙂 Ja præcis.. Sådan har jeg det også.. Det er meget inspirerende, og også hyggeligt at følge med hos andre. Rart at se andres mening om en bog. F.eks. har du givet mig lyst til at læse Blue bloods serien efter at have læst dine anmeldelser. 😀 Jeg har købt nr.1 i serien for nogle måneder siden, men har bare ikke fået læst den endnu.

  • Uhh, du må endelig sige hvad du syntes om den når du engang når så langt. 😀

   Ja, jeg har netop bestilt to bøger hjem af Maggie Stiefvater. Både du, og andre af de bogblogge jeg følger med på, hare læst og anmeldt den med ret positive kommentarer, så nu må jeg oss med på vognen. Laughs. 😉

   • Det skal jeg nok. 😀 Skal liige igennem et par andre bøger først. Hehe.
    Det lyder godt, at du er også er med på den trend. 😀 de er nemlig også super gode, hendes bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s